TEOL - Felelős gazdira vár több, mint kétszáz eb

2022-12-27TEOL.HU
Idén is nagy sikert arat a kutyás karácsony a Szekszárdi Kutyamenhelyen, pénteken délutánig rengeteg adományt kaptak.
Több, mint kétszáz négylábú vár gazdára, idén kevesebb volt az örökbefogadó.

Gazdát keresnek egy kaukázusi juhásznak

2022-09-30KÉRÉSRE HIRDETJÜK.

Gazdát keresnek egy Kaukázusi juhász, 3 éves, kan kutyának. Max-nak szólítják. Az eredeti gazdája elhunyt. Gyerekekkel nem találkozott, csak házon kívül az utcán látta őket. Más kutyákkal jól kijön. Nagyon házőrző, másokat nem enged be. A család tagjait, rokonokat vagy barátokat sem, de vannak kivételek. A családot nagyon szereti, mindig mellettük van, néha már fel is lökné őket. Szigorú kutya Mikrochip van benne, oltásokat megkapta, ivartalanítva nincs.

Tel: +36304732007

Balu kutya fiatalos gazdát keres

2022-09-30Szívem csücske, Balu kutya fiatalos, FELELŐS gazdát keres, 4 oltással, mikrochippel, ivartalanítva. Balu egy éves, nyugodt kutya, más kutyákkal kijön.  Gyerekekkel, felnőttekkel barátságos. Olyan helyet keresünk neki, ahol a család része lehet, ahol foglalkoznak vele és sétáltatják, nem zárják a hátsó udvarba kerti dísznek vagy riasztó helyett. Jelenleg 37 kg, még szedhet pár kilogrammot magára, a magasságához képest. Nem ugatós kutya. Szívesen odabújik az emberhez egy kis simiért.  Egy igazi nagy, nyugodt mackó. Érdeklődni privát üzenetben lehet bemutatkozással vagy személyesen a szombati nyílt napunkon.

MISSION: IMPOSSIBLE sorozatunk

2022-09-19Kedves Barátaink!

Indul a MISSION: IMPOSSIBLE sorozatunk, melyben hátrányos helyzetű, hiperaktív, idős, félénk, kevésbé szocializált kutyáknak és cicáknak keresünk gazdát. Különleges, empatikus, türelmes  emberek jelentkezését várjuk, akik időt és energiát tudnak fordítani egy hátrányos helyzetű kutyára vagy cicára.

Ha szeretnétek segíteni a munkánkat: 

Név: Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány, számlaszám: 11746005-20009812-00000000 Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPV-HU-HB 

IBAN elektronikus formátum:

HU37117460052000981200000000. Paypal: tmallatvedo@gmail.com

Köszönjük szépen!

Dínó vagyok, fél éves kutyagyerek

2022-08-04Sziasztok, Dínó vagyok, fél éves kutyagyerek. 3 hónappal ezelőtt dobtak utcára nem tudom miért, ugyanis nagyon kedves, barátkozó, játékos fiúcska vagyok. Talán túl sokat ugráltam, mert én nagyon szeretek ám bolondozni. Szívesen játszom együtt a kutyatársaimmal, ezért örömmel költöznék olyan családba is, ahol már van kutya. De egy kétlábú tesónak is nagyon örülnék, mert a gyerekeket is szeretem. Súlyom kb 6 kg, gondozóim azt mondják, hogy nem is leszek már ettől nagyobb. Kicsit még bohókás vagyok, ezért olyan gazdit szeretnék, aki tud velem majd sétálni és sokat fogalkozni. Szükséges oltásaimat és a chipet megkaptam, külső és belső élősködőktől mentes vagyok. Ha bemutatkozásom alapján belém szerettél, kérlek, gyere el értem szombaton, és vigyél haza magaddal, ígérem nagyon hálás leszek amíg csak élek.
Puszi: Dínó

Köszönjük szépen a megosztásokat!

Sziasztok! Szeretnék röviden bemutatkozni!

2022-06-07Hetty vagyok, egy igazán nagyra nőtt, ivartalanított lány kutyus.
1 éves vagyok, jól kijövök kutyatársaimmal. Igazi vízicsibe vagyok, ha látok valahol vizet azonnal beleteszem a lábam. Sétálni is voltam már, egész jól ment, viszonylag gyorsan megszoktam a hámot.
A gyerekekkel is jó a kapcsolatom, szeretem őket puszilgatni. Szívesen kerülnék egy olyan családhoz, akinek jó nagy udvara van és biztonságos, magas kerítése. Nagyon vágyom rá, hogy folyamatosan foglalkozzon már velem valaki.
Ha tetszem neked, kérlek, gyere el szombaton a Szekszárdi Kutyamenhely nyílt napjára!

Köszönöm szépen a megosztásokat! Puszi+pacsi

8 új pici kiskutya

2022-06-01Kedves Barátaink!  Biztosan emlékeztek a bolond emberre, aki tavaly szeptemberben 14 kutyáját hozta a ki a menhelyre. A tegnapi napon elhoztunk 8 pici kiskutyát a területe mellől, az anyakutya egy vízelvezető betongyűrűben ellett meg, ott nevelte a kiskutyáit. Szerencsére a víz nem ott folyt le a földről, hanem az úton. A picik kb. 4 hetesek, tele féreggel, eszegetnek, emberi kéz még nem érintette őket. Az anyát sajnos nem tudtuk befogni, 3 méternél közelebb nem jön. Valahogy megpróbáljuk becsapdázni, mert nem szaporodhat tovább. Ismét indul a harc az életekért, minden egyes napért. A kicsiknek a ketrecben a legbiztonságosabb legalább a második oltásig, ezért sok használt ágyneműhuzatra és nagy méretű kutyapelenkára van szükségünk‼️

Köszönjük szépen a megosztásokat és a segítséget!

Ha szeretnétek segíteni a munkánkat: 

Név: Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány
Számlaszám: 11746005-20009812-00000000
Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPV-HU-HB 
IBAN elektronikus formátum: HU37117460052000981200000000
Paypal: tmallatvedo@gmail.com

Köszönjük szépen!

Szuper cuki, 1 éves, Kaffee nevű, fiú kutyus fiatalos, felelős gazdát keres

2022-05-30Kiváló társ, mindössze 30 cm magas és 5 kg. Szépen sétál pórázon, nagyon kedves felnőttekkel és gyerekekkel is. Sajnos a többi kutyát és a macskákat nem kedveli. Nagyon ragaszkodik az emberhez, mindig ott akar lenni, ahol a gazdi. Benti-kinti tartásra adjuk örökbe. 3 oltással, mikrochippel, ivartalanítva, negatív szívféreg teszttel várja FELELŐS gazdiját.
Köszönjük szépen a segítséget és a megosztásokat! 

Rexi várja örökbefogadóját

2022-05-29Sziasztok! Szeretnék Nektek bemutatkozni! Rexi vagyok, egy 3,5 éves, fiú, simaszőrű foxterrier keverék fiú. Tavaly októberben szedtek össze társammal az út széléről. Mikor megláttam a gondozóimat azonnal ugrálni és csóválni kezdtem nekik, nagyon boldog voltam, hogy végre törődő kezek közé kerültem. Sajnos a többi kutyát nem igazán szeretem, azonban imádom az embereket, imádok sétálni, futkározni, labdázni...sok bennem az energia. Kicsit ugrálós vagyok.. bevallom, de pusztán csak azért csinálom, mert ki szeretne robbanni belőlem a sok szeretet,ami bennem lakozik. A régi társam szerető, meleg otthonra talált, én viszont még itt vagyok bezárva egy kennelbe várva a gazdim, aki életem végéig törődni fog velem. Szomorú vagyok, hogy nem kellek senkinek. Sokan csak azért választanának engem, hogy megszabadítsam őket a kártevőktől, de én nem erre vágyom. Azt mondta a gondozóm, hogy ilyen embereknek nem is ad engem oda, mert sokkal többet érdemlek.
Ha te is szeretsz sétálni, futkározni, sportos vagy és úgy tudnál velem bánni, ahogy az én fajtámmal kell, kérlek, ismerkedjünk meg.

Kiemelt gazdikeresőink

2022-05-27Fiatalos, komoly, saját ingatlannal és jövedelemmel rendelkező gazdákat keresünk, Szekszárd 30 km-es körzetéből a kölyökkutyáinknak. Az érdeklődőket ellenőrizzük. A kölyökkutyákkal naponta foglalkozni kell, játszani velük, tanítani őket, sétálni velük.

Gazdát keres:

  • Egy 4,5 hónapos német juhász keverék lány
  • Kettő  6 hónapos fekete vizsla jellegű fiú
  • Három 10 hónapos keverék fiú kutya
  • Három staffordshire terrier keverék lány kutya

További kölyökkutyák is, akik még az oltásaikat kapják. Érdeklődni lehet privát üzenetben bemutatkozással, telefonszám megadásával vagy személyesen a szombati nyílt napjainkon.

Köszönjük szépen, ha segítesz a kiskutyáknak egy megosztással!

Misi egy hatalmas nagy Teddy mackó, nagy szívvel

2022-04-278 éves fiú kutya, emberekkel aranyos. Cicákkal és más kutyákkal nincs jó viszonyban. Nem régen került a gondozásunkba, mert meghalt a gazdája, a család többi tagjának pedig nem kellett. Keressük az új gazdiját, aki élete végéig gondoskodik róla.
Nagyon köszönjük a megosztásokat!

Nimród 12 évesen is fiatalos és mozgékony, vizsla keverék kan kutyus

2022-04-27Nimród gazdája sajnos nem régen elhunyt. Egy nagy udvarról és szerető gazdiról álmodik. Felnőttekkel és gyerekekkel is egyaránt jól kijön. Eddig egyedüli kutyaként élt. Segítsetek neki egy megosztással, ne szomorkodjon sokáig!
Köszönjük szépen!

Boci gazdit keres

2022-04-15Napokig kóborolt Ózsak pusztán. 2 év körüli, barátságos, tacskó keverék fiú kutya. A Boci nevet kapta. Mikrochipje nincs. Szintén az oltásai és ivartalanítás után keresünk neki gazdit.
Köszönjük szépen a megosztásokat!

Kefír örökbefogadható

2022-04-14Néhány napja vittük a menhelyre a képen látható kutyust, aki egy év körüli, kedves, barátságos, terrier jellegű fiú kutyus. A szőlőhegyi körforgalom után szlalomozott az autók között. Mikrochipje nincs. 28 kullancs volt benne, babéziát megelőző kezelést kapott. Nem kereste senki. A Kefír nevet kapta, oltások és ivartalanítás után lesz örökbe fogadható.
Köszönjük szépen a megosztásokat és a segítséget! 

Ingyen kutya nem létezik!

2022-03-28Csak az vállaljon kutyát, aki fizetni tudja az ebtartás költségeit. A Kutyamenhely egy chip nélküli, egészséges kutya alap állatorvosi ellátására az első 45 napban 65-70 ezer forintot fizet ki. (Mikrochip, veszettség oltás, kombinált oltások, paraziták elleni védelem, szívféreg teszt, ivartalanítás). Ebben az összegben nincs benne sem az élelem, sem a gondozás költsége.

Frissítés: Köszönjük szépen a sok érdeklődést! Szofit mától gazdi várja

2022-03-04Szofit mától gazdi várja, egy kedves ismerős személyében, aki lakásban fogja tartani. Ez a nagyon kedves, 5 év körüli, fekete spániel keverék, lány kutya az M6-os autópálya Geresdi pihenőjéből került a gondozásunkba. Hálásan köszönjük a Mecsek Autópálya-üzemeltető Zrt. Munkatársaink, hogy telefonáltak, és elhozták a kiskutyát a gemenci kihajtóig! A kutyus a Szofi nevet kapta, nagyon kimerült volt, sáros és tele volt a bundája bogánccsal. Kapott biztonságos kuckót, enni, inni. Az önketeseink rendberakták a bundáját, amit nagyon élvezett.. Egy igazi Tündérke!

+3620/981-05-58

tmallatvedo@gmail.com

7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 8.

Nyitvatartás elveszett és talált kutya ügyében:

hétfőtől szombatig 8:00 - 15:30

vasárnap 8:00 - 13:00

Nyílt nap mindenkinek:

szombat 10:00 - 15:30

Adószám:

18857632-1-17

Számlaszám:

11746005-20009812

Iban:

HU3711746005-20009812-00000000

SWIFT kód:

OTPV-HU-HB

PayPal:

tmallatvedo@gmail.com

logo_title